Om Øyweb

Øyweb er skapt ut av behovet for pålitelig og trofast støtte for individer og bedrifter som bruker WordPress.

WordPress er en åpen programvare, og det offisielle supportforumet er hovedsakelig drevet av frivillige som helt simpelten er overvelmet og ikke har mulighet til å kikke på alle sakene de får inn i detalj. På grunn av dette vil du kanskje ikke særlig gode svar og de vil ikke kunne hjelpe deg med tredjeparts utvidelser og temaer.

Noen ganger kan du løse problemet ditt ved å gjøre et kjapt Google-søk. Også finnes det ganger du må kalle inn seriøs hjelp.

Men for det meste av tiden kan Øyweb løse dine WordPress-problemer raskt og rimelig. Øyweb spesialiserer seg på å løse WordPress-relaterte problemer av hvilken som helst type. Vi kommuniserer på god gammeldags norsk og vi antar at du ikke vet hva HTML eller PHP er.

Vi elsker WordPress, men vi skjønner at du kanskje ikke deler den samme begeistringen. Vi skjønner at alt du vil er at nettsiden din skal funke - gjerne fenomenalt. Og det er her vi kommer inn. Vi gjør WordPress til vår business, sånn at du kan fokusere på din.

Vi elsker WordPress

WordPress putter mat på bordene våre, og vi er store tilhengere av det. Fordi det er et åpent prosjekt, finnes det tusenvis av folk som bidrar til prosjektet i form av kode, utdanning, tjenester og god gammeldags vilje. Øyweb prøver å bidra til WordPress så mye som vi kan.

Teamet

Øyweb er ledet av Øyvind Remme, en selvnevnt markedsfører med over 5 års erfaring med WordPress. Øyvind har siden dag en pirket og vridd på WordPress, og har skapt alt fra skreddersydde tema til å optimalisere nettsider som er brukt av små bedrifter.

Når Øyvind ikke styrer med WordPress liker han å gi ubegrenset med råd om å drive med bedrifter og leve livet fullt ut.

Vennlig, teknisk WordPress-støtte for bloggere og små bedrifter.

Juridiske Greier - © 2023 Øyweb

Laget med ❤️ og WordPress + Breakdance

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne nettsiden, godtar du vilkårene.