Håndtert, Teknisk WordPress-Hjelp

Øyweb er klare til å hjelpe deg med oppgaver som er knyttet til din nettside 🙂
Øyweb kan hjelpe deg med oppgaver knyttet til nettsiden din for å spare deg tid og stress med å finne ut av det selv. Ulikt webdesignere eller frilansere tar vi faktisk ikke betalt per time. Vi tilbyr heller ukentlige eller månedlige supportpass.

Øyweb vil tilpasse flere oppgaver i perioden oppgaven din gjelder. Du må abonnere på ØyHjelp for å kunne kjøpe supportpass.

Assistent­hjelp

Assistenthjelp gir deg direkte håndtering av merkantile oppgaver tilknyttet din nettside. Det passer fint for små oppgaver som varer 30 minutter og ikke krever koding. Vi kan fullføre 1-3 oppgaver per dag, avhengig av hvor komplisert det er.

Eksempel: formatering og publisering av innhold, on-site SEO, sette opp skjema for nyhetsbrev, research, teste installasjon og konfigurering av utvidelser, tema og mer.

Superhelt­hjelp

Superhelthjelp gir deg hjelp på utviklernivå. Bra for fiksing og oppgaver som tar mer enn 30 minutter. For større prosjekt, vennligst ta kontakt med oss for pris.

Eksempel: endre design på nettsiden din, integrering mot kundesystem, gjøre nettsiden raskere, reparere siden for virus eller hack, lage en landingsside, osv.

Viktig å notere seg om våre supportpass

Supportpass kan ikke refunderes og er kun tilgjengelig for kunder som abonnerer på ØyHjelp.

Velg mellom to typer pass for oppgaven du trenger hjelp med.

Disse passene varer fra 3 dager til en måned, avhengig av hvilken du velger. Vi vil tilpasse flere oppgaver under perioden oppgaven din gjelder.

Perioden starter når vi begynner å jobbe på oppgaven du har gitt oss, ikke når du har kjøpt den.

Klare og nøyaktige instruksjoner vil sikre deg at du får mest ut av supportpasset ditt, i og med kommunikasjon også teller innenfor perioden.

Vi klarer generelt sett å fullføre individuelle oppgaver i løpet av en dag, og maks 3 oppgaver i løpet av en dag.

Det kan hende vi ikke klarer å starte oppgaven din med en gang. Du må gi oss minst 48 timer før vi har fullført den første oppgaven din.

Vennlig, teknisk WordPress-støtte for bloggere og små bedrifter.

Juridiske Greier - © 2023 Øyweb

Laget med ❤️ og WordPress + Breakdance

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne nettsiden, godtar du vilkårene.