Personvern­erklæring

Versjon 1

Ditt personvern er viktig for oss. På sitt enkleste, er dette vårt løfte:

 • Vi tar hensyn til personopplysningene vi ber deg om å oppgi og personopplysningene vi samler inn om deg gjennom driften av våre tjenester

 • Vi vil aldri selge dataene dine

 • Vi vil lagre all data vi har om deg sikkert, så lenge vi har en grunn til å beholde dem

 • Vi vil respektere dine forespørsler om å velge bort og eller slette dataene dine

Nedenfor er vår personvernerklæring, som inkorporerer og klargjør disse prinsippene.

Introduksjon

Dette er hovedpersonvernreglene for oyweb.no og andre nettsider ("våre nettsider" eller "våre sider") som eies og drives av ØYWEB ØYVIND ANDRE AASEN REMME. ØYWEB ØYVIND ANDRE AASEN REMME er behandlingsansvarlig og vi er ansvarlige for dine personlige data (referert til som "vi", "oss" eller "vår" i dette dokumentet).

Hva slags informasjon samler vi inn?

Informasjon du deler med oss på våre nettsider

Vi samler inn informasjon du oppgir når du bruker tjenestene våre eller sender inn skjemaer, inkludert kontaktskjemaer, nyhetsbrevregistreringer samt all profilinformasjon du oppgir. Vi kan også samle inn ytterligere såkalt "meta"-informasjon knyttet til det, f.eks. tidspunkt for innsending, nettleser- og nettstedinnstillinger. Dette inkluderer også eventuelle kommentarer du kan sende inn på bloggartikler eller anmeldelser.

Informasjonen du oppgir i generell korrespondanse

Vi fører oversikt over samtaler vi kan ha med deg (for eksempel via e-post, chat eller over telefon). Vi kan også samle inn samtaler vi har med deg eller du har om oss gjennom tredjepartsplattformer som sosiale medier eller anmeldelsesplattformer.

Informasjon om din bruk av våre nettsider

Dataene vi samler inn inkluderer standard internettlogginformasjon og detaljer om besøkendes atferdsmønstre, inkludert IP-adresse, nettlesertype, forespurte sider, henvisnings-/utgangssider og URL-er, antall klikk, landingssider og andre data av denne typen. Disse automatisk innsamlede dataene behandles på en måte som ikke gir oss tilgang til personlig identifiserbar informasjon. Vi bruker ulike tredjepartsverktøy for dette, primært:

 • Google Analytics

Vi bruker informasjonskapsler og lignende teknologier som en del av innsamlingen av denne informasjonen og som vesentlige deler av leveringen av tjenestene våre. Vennligst se våre retningslinjer for informasjonskapsler, tilgjengelig på oyweb.no/retningslinjer-og-prosedyrer/retningslinjer-for-informasjonskapsler/

Hvordan bruker vi denne informasjonen?

Vi bruker all informasjonen vi har til å lage personlige og nyttige tjenester for brukere og potensielle brukere av våre digitale medietjenester. Dette er hvordan:

Tilby, forbedre og utvikle våre tjenester.

 • Levering av tjenestene du ber om: dine data vil være en integrert del av å levere noen av de interaktive tjenestene du samhandler med på våre nettsider, f.eks. bloggkommentarer. Dette gjelder også for å oppfylle dine forespørsler (f.eks. hvis du fyller ut kontaktskjemaet)

 • Personliggjør opplevelsen din: Vi kan også bruke dataene dine på mindre åpenbare måter for å forbedre og tilpasse opplevelsen din av tjenestene våre. For eksempel:

  • huske preferansene dine for å lagre informasjon du allerede har gitt oss på nytt.

  • viser deg det vi mener er det mest relevante innholdet på nettstedet for deg. For eksempel kan vi foreslå relaterte produkter til varer du har i handlekurven.

  • vi kan bruke informasjonen du gir oss til å gi deg informasjon og tjenester vi anser som svært relevante for deg.

 • Produktforskning og -utvikling: Vi bruker informasjonen vi har til å komme med ideer til nye funksjoner og produkter som vi deretter utvikler og tester. Vi kan gjennomføre undersøkelser og forskning som en del av dette.

 • Data for juridiske formål: Det kan være tilfeller der vi trenger å behandle personopplysningene dine for å overholde en juridisk forpliktelse eller rettighetene til enkeltpersoner. Vi kan behandle personopplysninger der det er nødvendig for rettslige stevninger, krav, rettskjennelser eller andre rettslige prosesser. Vi kan behandle personopplysninger der det er nødvendig for å oppnå eller opprettholde forsikringsdekning, håndtere risikoer eller innhente profesjonelle råd.

Kommunisere med deg

Vi bruker informasjonen din til å sende deg markedsføringskommunikasjon, kommunisere med deg om tjenestene våre og informere deg om våre retningslinjer og vilkår. Vi bruker også informasjonen din til å svare deg når du kontakter oss, samt gi transaksjons-e-poster og kommunikasjon (som en ordrebekreftelse eller nyhetsbrevet du valgte).

Gi anonyme data til markedsførings­industrien

Informasjon som samles inn på nettsidene våre og som en del av tjenestene våre, blir av og til analysert og aggregert for å gi nyttig statistikk og generell informasjon til våre kunder, potensielle kunder og andre bransjeaktører. Informasjonen din kan anonymiseres og/eller grupperes på ikke-personlig identifiserbare måter for å gi informasjon som:

 • Veiledende markedstrender f.eks. øker eller faller i etterspørselen etter visse emner

 • Kasusstudier av hva som fungerer og ikke fungerer

Den er alltid fullstendig anonymisert før deling.

Forbedre effektiviteten av markeds­føringen og reklamen vår

Vi ønsker kun å nå folk med en genuin interesse for å styrke seg selv med WordPress-nettpubliseringsplattformen. Til syvende og sist, gjennom å kunne skreddersy vår annonsering og markedsføring, kan vi tilby mer relevante og nyttige erfaringer, samt ha mer midler tilgjengelig for å investere i å forbedre tjenestene våre.

Hvordan blir denne informasjonen delt?

Deling med tredjepartspartnere

Vær helt trygg på at du ikke vil finne deg selv på tilfeldige databaser som følge av bruken av våre nettsteder og tjenester! Vi deler imidlertid dataene dine med partnere som hjelper oss med å tilby og forbedre våre produkter og tjenester som følger: Leverandører og tjenesteleverandører: Din informasjon vil sannsynligvis være tilgjengelig i større eller mindre grad for de som støtter vår virksomhet (og deres underleverandører), inkludert:

 • Den tekniske infrastrukturen vert (data) – One.com

 • Våre annonseleverandører (data inkludert e-postadresser) – primært Mailchimp og Facebook

 • Våre regnskapsførere og regnskapsfører (data)

 • Vår online betalingstjeneste (data) – Stripe, Inc.

 • E-postleverandør (data) – One.com

 • Analyseleverandør (anonyme data) – Google Analytics, Facebook Pixel blant andre.

I hvert tilfelle søker vi å gi den minste mengde informasjon eller tilgang som er nødvendig for at disse tredjepartene skal kunne oppfylle sine forpliktelser overfor oss og til slutt overfor deg. Der vi kan pålegger vi også strenge restriksjoner på hvordan partnerne våre kan bruke og avsløre dataene vi gir (det er litt vanskeligere å fortelle Facebook osv hva de skal gjøre!!). Annonseringspartnere: som beskrevet ovenfor, bruker vi din personlige informasjon til å gi deg målrettede annonser eller markedskommunikasjon vi tror kan være av interesse for deg. For mer informasjon om hvordan målrettet annonsering fungerer, kan du besøke Network Advertising Initiatives (“NAI”) opplæringsside. For å velge bort denne datadelingen, vennligst se våre retningslinjer for informasjonskapsler som er referert til ovenfor for instruksjoner. Ikke-finansielle tredjepartstjenester på nettsidene våre: Som mange andre inkluderer nettsidene våre funksjonalitet levert av tredjeparter. Et vanlig eksempel er en innebygd YouTube-video eller en Facebook-like-knapp. I hvert tilfelle vil leverandørene av disse tjenestene sannsynligvis samle inn data om bruken din som de vil bruke til å bygge opp profilen din mens du søker på nettet. Nettsidene våre kan bruke følgende: innebygde videoer, presentasjonslysbilder, kart og sosiale medier som og dele-knapper. Listene ovenfor kan endres fra tid til annen.

Ny eier

Vær oppmerksom på at hvis eierskapet eller kontrollen av alle eller deler av produktene våre eller deres eiendeler endres, kan vi overføre informasjonen din til den nye eieren.

Overføre informasjonen din internasjonalt

Fordi tjenester relatert til nettsidene våre tilbys over hele verden, kan informasjonen om deg som vi behandler når du bruker tjenestene i EU brukes, lagres og/eller få tilgang til av personer som opererer utenfor det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS) som jobber for oss , andre medlemmer av vår gruppe av selskaper, eller tredjeparts databehandlere. Dette er nødvendig for formålene som er oppført i "Hvordan bruker vi denne informasjonen?" avsnittet ovenfor. Når vi gir informasjon om deg til enheter utenfor EØS, vil vi iverksette passende tiltak for å sikre at mottakeren beskytter personopplysningene dine tilstrekkelig i samsvar med denne personvernerklæringen som kreves av gjeldende lov. Disse tiltakene inkluderer:

 • Når det gjelder USA-baserte enheter, inngåelse av EU-kommisjonens godkjente standard kontraktuelle ordninger med dem, eller sikre at de har registrert seg for EU-US Privacy Shield; eller

 • Når det gjelder enheter basert i andre land utenfor EØS, inngåelse av EU-kommisjonen godkjente standard kontraktsavtaler med dem.

Du kan be oss om mer informasjon om trinnene vi tar for å beskytte din personlige informasjon når du overfører den fra EU.

Hvordan sikrer vi din informasjon?

Selv om ingen nettbaserte tjenester er 100 % sikre, jobber vi hardt for å beskytte informasjon om deg mot uautorisert tilgang, bruk, endring eller ødeleggelse, og tar rimelige tiltak for å gjøre det, for eksempel overvåking av nettstedene våre for potensielle sårbarheter og angrep. For å forbedre sikkerheten til kontoen din, oppfordrer vi deg til å sikre at kontopassordet ditt følger beste praksis.

Hva er vårt juridiske grunnlag for å prosessere data?

En merknad her for de i EU om vårt juridiske grunnlag for å behandle informasjon om deg i henhold til EUs databeskyttelseslover, som er at vår bruk av informasjonen din er basert på at:

 • som er nødvendig for å oppfylle våre kontraktsmessige forpliktelser overfor deg i samsvar med ditt samtykke, som du kan tilbakekalle når som helst ved å oppdatere profilen din;

 • som er nødvendig for våre (eller andres) legitime forretningsinteresser, inkludert våre interesser i å tilby en innovativ, personlig og lønnsom tjeneste til deg og andre, med mindre disse interessene overstyres av dine interesser eller grunnleggende rettigheter og friheter som krever beskyttelse av personopplysninger.

 • som nødvendig i allmennhetens interesse; og

 • som er nødvendig for å overholde våre juridiske forpliktelser;

Din rett til å få tilgang til, korrigere og slette personlig informasjon

Du har rett til å se, endre, slette og motta/laste ned din personlige informasjon som vi behandler i et strukturert, vanlig brukt, maskinlesbart format. Du kan oppdatere all informasjon du har oppgitt i profilen din på våre nettsider. Du kan også endre varslingsinnstillingene. Vi anbefaler også at du leser gjennom retningslinjene for informasjonskapsler som gir instruksjoner om hvordan du kan fjerne data som er lagret i informasjonskapsler. På dette tidspunktet hvis du ønsker å slette alle dine personlige data og/eller ha en eksport av data, vennligst kontakt oss ved å bruke e-postadressen vi har registrert for deg. Dataforespørsler som anses som "overdrevne" eller ubegrunnede kan føre til at et gebyr belastes.

Hvordan vil vi varsle deg om endringer i denne policyen?

Hvis vi gjør vesentlige endringer i måten vi bruker din personlige informasjon på, vil vi varsle deg ved å legge ut en fremtredende kunngjøring på sidene våre og/eller kontakte deg direkte hvis vi anser det som en vesentlig nok endring.

Hvordan kontakte oss med spørsmål

For mer informasjon om vår personvernpraksis, hvis du har spørsmål, eller hvis du ønsker å sende inn en klage, vennligst kontakt oss på e-post på hei@oyweb.no eller via brevpost ved å bruke detaljene nedenfor:

ØYWEB ØYVIND ANDRE AASEN REMME

Stadsnesvegen 4

6030, Langevåg NORGE

Vennlig, teknisk WordPress-støtte for bloggere og små bedrifter.

Juridiske Greier - © 2023 Øyweb

Laget med ❤️ og WordPress + Breakdance

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne nettsiden, godtar du vilkårene.