Retningslinjer for informasjons­kapsler

Versjon 1.0

Dette er retningslinjene for informasjonskapsler for oyweb.no og andre sider ("våre nettsider" eller "våre sider") eid og operert av ØYWEB ØYVIND ANDRE AASEN REMME.

Som de fleste nettsider bruker våre sider informasjonskapsler for å hjelpe oss med å gi deg den beste opplevelsen vi kan. Informasjonskapsler er små tekstfiler som er plassert på datamaskinen din eller mobiltelefonen når du besøker nettsider.

Våre informasjonskapsler hjelper oss:

  • Få nettsidene våre til å fungere som forventet

  • Huske innstillingene dine under og mellom besøk

  • Forbedre fart og sikkerhet på våre sider

  • Lar deg dele sidene med sosiale medier som Facebook

  • Kontinuerlig forbedring av våre nettsider for deg

  • Gjøre markedsføringen vår mer effektiv (noe som gjør at vi kan tilby tjenesten vi gjør til den prisen vi kan)

Vi bruker ikke informasjonskapsler til å:

  • Samle personlig informasjon om deg (uten at du gir oss spesifikk tillatelse)

  • Samle sensitiv informasjon (uten at du gir oss spesifikk tillatelse)

  • Gir informasjon til tredjeparter som kan identifisere deg personlig

Du kan lære mer om informasjonskapslene vi bruker nedenfor.

Gi oss tillatelse til å bruke informasjons­kapsler

Om innstillingene i programvaren du bruker til å se denne nettsiden (nettleseren din) er tilpasset for å akseptere informasjonskapsler antar vi at ved å fortsette å bruke nettsiden at dette er akseptabelt for deg. Om du ønsker å fjerne eller ikke bruke informasjonskapsler fra våre nettsider så kan du lære hvordan du gjør dette nedenfor. Det kan derimot gjøre at nettsiden ikke fungerer slik du hadde forventet.

Anonym analyse for informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler til å kompilere besøksstatistikk som f.eks. hvor mange som har besøkt nettsiden vår, hvilke typer teknologi de bruker (f.eks. Mac eller Windows som kan hjelpe oss med å identifisere når nettsiden vår ikke fungerer som den burde for spesifikke typer teknologi), hvor lang tid de tilbringer på nettsiden, hvilke sider de besøker, osv. Dette hjelper oss med å kontinuerlig forbedre nettsidene våre. Analyseprogrammene forteller oss også, anonymt, hvordan folk har nådd denne nettsiden (f.eks. fra en søkemotor) og om de har vært her før, som kan hjelpe oss med å bruke penger på å utvikle tjenestene våre istedetfor markedsføring.

Slå av cookies

Du ønsker kanskje å begrense bruken av informasjonskapsler eller hindre dem til å bli satt fra begynnelsen av. De fleste nettleserne kan endre måten informasjonskapsler oppfører seg, som for eksempel hvor lenge de er lagret - enten gjennom innebygd funksjonalitet eller ved å bruke tredjeparts utvidelser.

For flere detaljer om informasjonskapsler tilknyttet reklame, og hvordan du kan håndtere dem, vennligst besøk youronlinechoices.eu.

Det er viktig å notere seg at ved å begrense eller fjerne bruken av informasjonskapsler kan begrense funksjonaliteten av nettsider, eller gjøre at de ikke fungerer i det hele tatt. I tillegg vil det å melde seg ut av informasjonskapsler som brukes i reklame ikke betyr at du slutter å se reklamene, men at de ikke er tilpasset deg.

Vennlig, teknisk WordPress-støtte for bloggere og små bedrifter.

Juridiske Greier - © 2023 Øyweb

Laget med ❤️ og WordPress + Breakdance

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne nettsiden, godtar du vilkårene.